Bekijk al onze webshops

24BuildingCare.nl
24BuildingCare is de plek waar u moet zijn voor al uw schoonmaakartikelen! Wij zijn dealer van grote merken als Vikan, Tork, Unger, Nilfisk, Luxan, Numatic, Euro Products, Tana en Ecolab. Naast een breed assortiment aan schoonmaakmiddelen zijn wij gespecialiseerd in producten voor glazenwassers en schoonmakers. Van stofzuigers tot muizenvallen, wij hebben alles om uw bedrijf of woning schoon te houden!


Autowasborstels.nl
Autowasborstels.nl is de webshop voor professionele wasborstels. Onze wasborstels worden veel gebruikt bij Carwashes en wasboxen, voor het reinigen van trucks, bussen en personenauto´s. Wij werken met name met het merk Vikan Transport, dit is een merk met bewezen kwaliteit materiaal.


BorstelDiscount.nl
BorstelDiscount.nl is gespecialiseerd in hygiënisch borstelwerk. Dit wordt met name gebruikt in de voedingsindustrie en op plaatsen waar hygiëne zeer belangrijk is. Op BorstelDiscount.nl vindt u onder andere de merken Unger en Vikan Hygiëne.

Solar-schoon.nl
In de webshop Solar-schoon.nl vindt u alles op het gebied van zonnepanelen schoonmaken. Naast diverse reinigingssets vindt u handige hulpmiddelen en schoonmaakmiddelen die zonnepanelen niet aantasten.